Бонус CASHBACK – „пари обратно“ в онлайн букмейкър

Вземи Бонус CASHBACK от Ефбет

Онлайн букмейкърите често предлагат бонуси на своите играчи, за да ги насърчат да продължат да играят или да ги възнаградят за тяхната лоялност. Тези бонуси са известни с редица термини. Един от най-често срещаните е CASHBACK – бонус за връщане на пари при загуба.

Как работи бонус CASHBACK?

Играчите могат да се възползват от връщане на пари в брой, когато изпълняват определени условия и са покрити определени изисквания. Най-често срещаната форма на бонус CASHBACK – връщане на пари в брой, е срещу депозит, направен от играча в онлайн букмейкър. Някои букмейкъри автоматично кредитират бонуса в акаунта на играча. Други изискват играчът да изиска бонуса при депозиране. Предлага се % парично възстановяване на конкретни суми, заложени в онлайн букмейкър при загуби, понесени от играча. Обикновено, но не и задължително, тези парични резерви могат да бъдат изтеглени от играча, без да се налага да отговарят на никакви изисквания за залагане.

Връщане на пари в брой при загуби

Онлайн букмейкърите осъзнават, че играчите не се чувстват особено щастливи, когато загубят. Те предлагат известен комфорт, като връщат част от загубите под формата пари в брой. От тук идва и наименованието на този бонус, а имено – CASHBACK. Типичната оферта би била 20% от загубите, направени през седмицата, при максимална стойност от 100 лева. Ако играчът приключи с победата през тази седмица, няма да има право на връщане на пари.

Понякога онлайн букмейкърите уточняват, че играчът трябва да загуби минимална сума, за да се възползва от бонус CASHBACK и да получи пари обратно.

Вземи Бонус CASHBACK от Ефбет

CASHBACK върху общите залози

Това е една от най-вълнуващите оферти за връщане на пари в брой. Тук няма значение дали играчът печели или губи. Получавате пари в брой върху общата сума, която е заложена в посочения период. Има много онлайн букмейкъри с подобно предложение, което, например позволява да получите 25% кешбек за всички ваши залози в определените категории, независимо дали печелите или губите. В този случей ще важи правилото колкото повече залагате, толкова повече получавате.

Колко често се изплащат такива парични бонуси?

Паричните бонуси, свързани с отделни депозити, обикновено се изплащат веднага след като депозитът е направен. Връщането на пари в размер на заложени суми и на загуби се определя за определен период от време. Най-често срещаният период е седмица. В някои онлайн казина CASHBACK на пари в брой се прави всеки петък. А други онлайн казина определят месеца като период за изчисляване на нетната загуба или заложената сума.

Заключение

По-горе разгледаните примери отразяват обобщено бонус CASHBACK предлаган от различни онлайн казина, като нашета цел е да ви ориентираме в обстановката по възможно най-бърз и лесен начин. Както можете и сами да предположите, точните суми, параметри и условия на залозите и бонусите зависят от всяка отделна марка онлайн казино.

CASHBACK е предимство, което предлагат повечето онлайн букмейкъри, и това не е случайно. Въпреки това, не е задължително да се възползвате от всички оферти за връщане на пари. Ако онлайн букмейкър автоматично върне парите обратно, може да се наложи да информирате екипа за обслужването на клиенти, че не се интересувате от офертата. Макар да изглежда странно, че някой би се отказал от парите, които друг му дава съвсем доброволно и като подарък, всякакви случки са възможни.

Не забравяйте, че трябва много внимателно да прочетете общите условия, приложени към офертите за връщане на пари, по-специално изискванията за залагане. В случай че някое от условията не е ясно, трябва да се свържете с поддръжката на клиента и да го разберете, преди да се възползвате от офертата.

Информацията е най-голямото оръжие за всеки играч и трябва да сте сигурни, че сте баясно с всички условия. Определено печалбите са нещо страхотно, така че трябва да се информирате за всички бонуси, които бихте могли да получите.

Приемайте бонусите не само като подарък, ами по-скоро като награда. Защото това е нещо, което със сигурност заслужавате!

Вземи Бонус CASHBACK от Ефбет

Lost Password