Всички нови бонуси предлагани от онлайн букмейкъри и казина сега!

Всички видове промоции при онлайн букмейкърите могат да увеличат шанса за печалби на всеки играч. Необходимо е обаче да бъдат спазени определени условия, заложени предварително от всеки оператор. Обикновено, временните бонуси и оферти могат да бъдат изразени не само в допълнителни парични средства при депозиране, но и в друг тип награди (техника, автомобил и т. н.). Тук ще разгледаме кои са най-актуалните нови бонуси и промоции, предлагани от всички онлайн брандове за България сега.

Бонуси от 1xbet

Участвайте в турнир с парични награди от 1хБет

Турнир с награди от 1хБет! Можете да се квалифицирате за участие като ифраете 50 рунда на накой от следните слотове: FaFaFa2, FaFaFa, Cai Shen 888, Princess Wang, Book of Myth, Big Prosperity SA, Zeus, Lucky Koi, Golden Lotus SE, Da Fu Xiao Fu, Golden Monkey, Baby Cai Shen, 5 Fortune Dragons, King Pharaoh, Brothers Kingdom, Jungle King, Dragon Gold SA, Dancing Fever, Ho Yeah Monkey, Gold Panther.

Турнирът ще се проведе на два етапа:

  1. от 3 април 2020 10:00 GMT до 10 април 2020 09:59 GMT
  2. от 10 април 2020 10:00 GMT до 17 април 2020 09:59 GMT

Покер – нови бонуси от 1хБет

Вземи Бонус Фрийрол – $1200 от 1хБет

За да спечелите е необходимо просто да се регистрирате за турнирите “Main Daily Freebuy” ($30 GTD) и “Daily Freebuy” ($10 GTD) и участвайте безплатно. GTD (guaranteed prize pool) означава – гарантиран награден фонд. Всички фрийроли в залата на Legion Poker участват в тази промоция. Имайте в предвид,че  всички видове бонуси, без изключение, са деактивирани за криптовалути от 1хБет. Промоцията е постоянна.

Участвайте в Джакпот Monte-Carlo от 1хБет

Спечелете джакпота като играете на покер на кеш маса, която е отбелязана със спецален символ “М”. Необходимо е единствено да съберете определена комбинация на карти и готово – вие печелите джакпот Monte-Carlo! Само маркирани със специален символ “М” Hold’em маси от Legion Poker се включват в тази промоция. Ако има няколко победители на масата, тогава джакпотът се разделя между тях. Промоцията е постоянна.

Участвай в промоцията SPINS Турнири от 1хБет

Промоцията е достъпна за играчи, които са регистрирани в специалните Spins турнири на Legion Poker (оттук нататък JP-Spins турнири). Формата на JP-Spins турнирите е: NL-Holdem Sit-n-Go 3-Max. От всеки играч, който се регистрира в JP-Spins турнир, се удържа бай-ин, включващ в себе си комисионата за турнира (такса на Legion Poker). Допълнително, от всичките трима играчи, регистрирани в JP-Spins турнира, се удържа обща комисиона, която допринася за наградния фонд на JP-Spins турнирите.

Парите, събрани от комисионата за JP-Spins турнира, формира Наградния Фонд на Spins турнирите, който се поделя между всички JP-Spins турнири. За удобство на играчите, сумата на паричната награда се добавя към наградния фонд на съответния турнир, и се показва на масата като една обща сума. Промоцията е достъпна както на десктоп, така и на мобилните версии на сайта. Турнирите се провеждат постоянно.

Бонуси от Efbet

 

Вземи Бонус CASHBACK от Ефбет

Бонуси от Winbet

Вземи Бонус LIVE залог от УинБет

Побързайте да се възползвате! Промоцията е валидна от 28 март 2020г 10:00ч ЕЕТ и приключва на 13 април 2020г в 10:00ч ЕЕТ.

При залог на живо на Беларуската Висша Лига, получавате 10лв. бонус. Промоцията важи както за ново регистрирали се клиенти, така и за настоящи, стига да имат открита сметка с истински пари. За да имате право на да участвате в промоцията е необходимо да направите минимален залог на стойност 20лв. Бонуса трябва да превъртите х4 (мин. коефициент 1.3) в рамките на 7 дни.

Palmsbet

Вземи Бонус Препоръчай на Приятел от Палмсбет

Препоръчай на приятел – спорт и казино

Единственото, което трябва да направят вашите приятели е, по време на регистрационния процес да попълнят вашето потребителско име в специалното поле във формата. След което правейки първия си депозит, Вие автоматично ще получите 20% от него до 50 лв. като бонус в сметката си в Palms Bet. Другият нов бонус от който клиентите на оператора могат да се възполват е до 100% от първия Ви депозит, не по-голям от 220лв.

Lost Password