Плащания с Fast Pay, лесно, бързо и сигурно

Вероятно вече са малцина са хората, които не са чували, че плащанията могат да бъдат много по-лесни и бързи, отколкото е било преди. Това е възможно, благодарение на услуги като Fast Pay, които на практика трансформират живота на хората.

Какво представлява тази услуга?

FastPay е мобилен портфейл за извършване на финансови услуги чрез мобилни устройства. Той позволява пазаруване, плащания на сметки, превод на парични суми и др. Най-вече, се предлага като разплащателен метод от онлайн букмейкърите, като Ефбет напримир.

Вход към Ефбет

Защо да използвам Fast Pay при плащане в онлайн букмейкър?

Депозирането с Fast Pay е бързо и лесно, като минималнато сума за депозит е 10лв. Транзакциите се отразяват на момента. Това е голям плюс, защото вашета игрална сметка се зарежда на момента. От друга страна, също така не е необходимо да ползвате кредитна или дебитна карта директно в онлайн букмейкъра, което ви дава допълнителна сигурност. При разплащания с Fast Pay няма такси, което е още едно приимущество.

Сигурност с Fast Pay

Сред основните предимства на разплащателната система е, че тя е безплатна, удобна и не е нужно да носите пари в брой в джоба си. Това е особено голямо преимущество, като се има предвид, че така значително се намалява риска някой да ви ограби и да вземе парите ви. По този начин те са „прибрани“ на сигурно място.

Това е и проект за интегриран софтуер за заплащане на комунални и битови сметки на едно гише, реализиран и разработен въз основа на дългогодишен опит в развитието и внедряването на билинг системи.

Удобство

Освен това по всяко едно време можете да извършвате каквито пожелаете дейности – няма ограничения на часа и мястото. Ако не можете да заспите и искате да направите нещо полезно в 4 ч. през нощта, като да платите месечните си сметки, или пък искате да пазарувате, за да се почувствате по-добре – дерзайте, няма кой да ви спре!

Функционалност

Бъдете сигурни, че с тази услуга всички ваши финансови дейности се случват много по-безопасно, а освен това нямате и никакви странични разходи. Пестите време, не се редите по опашки с часове, и ви остават ценни часове и сили, които да инвестирате в любимите си хора и занимания.

Kакво можете с FastPay портфейла си?

  • Депозиране / теглене на пари
  • Разплащания в онлайн букмейкъри
  • Трансфер на пари (Изпращане / получаване)
  • Пазаруване онлайн (от избрани сайтове)
  • Местно пазаруване (в избрани супермаркети, бензиностанции, ресторанти и други обекти)
  • Презареждане на мобилната сметка
  • Презареждане на онлайн карти като iTunes, Google, Xbox и т.н.
  • Плащане на комунални сметки (скоро)
  • Получаване на заплата (скоро)

Централата на Fast Pay е в София, но услугата е достъпна от цялата страна и в чужбина, стига да имате достъп до интернет!

Вход към Ефбет

Допълнителни услуги

Компанията работи с iCard кредитните карти, които предоставят свободата да разполагате със средства по всяко време, независимо в коя точка на света се намирате. Тези карти съчетават множество привилегии и възможности, които ви позволяват да резервирате желаната почивка, да получите сигурност при всяко пътуване чрез специална застраховка.

Можете лесно да плащате своите битови сметки, да проверявате историята на плащанията си чрез онлайн платформа и много други. При въпроси и необходимост от съдействие, на разположение е и контактен център 24/7.

Защита на данни

На сайта на Fast Pay пък можете да намерите и Декларация относно политиката за сигурност на личните данни. Прочитайки я, можете да видите, че компанията е изключително ангажирана с това да съхранява отговорно личните данни, които споделяте с нея, и да не ги предоставя на трети страни.

Важно е да се знае също, че зад услугата стои силен софтуер, с който възможността за измами, злоупотреби и изтичане на лични данни е сведена до минимум. Можете да извършвате вашите финансови операции без никакви предубеждения.

Живеем в модерни времена, които ни предлагат почти всичко, от което се нуждаем. Затова трябва да се възползваме. Особено когато говорим за нещо толкова важно, лесно, бързо и сигурно като модерните разплащателни методи. И най-вече като мобилния портфейл Fast Pay.

Вход към Ефбет

Lost Password