ePay.bg – разплащания в онлайн букмейкъри

Всичко вече е в интернет. Включително и плащанията! И точно когато искате да плащате сметките си по възможно най-бързо и лесно, на помощ идва ePay.bg. Това е една от най-разпространената български системи за електронни плащания. Тя съществува още от октомври 1999 година, като месец по-късно се реализира и първото онлайн плащане в България – именно през ePay.bg.

Депозиране и теглене в онлайн букмейкъри с ePay.bg

Основна цел е да се даде възможност на клиентите да осъществяват всевъзможни плащания оналйн. Включително и тези, към и от българските онлайн букмейкъри. Когато избирате ePay като разплащателен метод в онлайн букмейкър имате възможността да депозирате и теглите парични суми на момента. Възползвайте се от предимствата на интернет пространството. Най-важното е, че по този начин си спестявте време и средства. За целта е необходимо първо да се регистрирате в ePay.bg и да си откриете микросметка. Следващата стъпка е да захраните вашета новооткрита микросметка. Това можете да направите онлайн в системата на ePay чрез дебитна/кредитна карта, банков превод или на гише на Easy Pay.

След това, вече можете да преминете към захранване на вашета игрална сметка в избраният онлайн букмейкър чрез ePay. Минимална сума за депозит в онлайн букмейкър чрез ePay е 10лв. Минимална сума за теглене е 30лв, а максимална сума за еднократно теглене е 5000лв. Тегленията също се отразяват веднага. Има лимити които се определят от ePay спрямо нивото на потребителският ви акаунт в тяхната система. Добре е първо да увеличите лимитите си преди да заявите по-големи суми за теглене от онлайн букмейкърите към вашета микросметка в ePay.

Други функции на услугата

Когато ползвате системата на ePay.bg за разплащане, имате и възможността да извършвате нареждания за плащания през интернет и подробни извлечения по сметките си. Сред другите цели на марката е да се даде възможност на българските търговци да получават плащания чрез мрежата, чрез национални дебитни и международни кредитни карти. Важно е да се отбележи, че ePay.bg може да се използва както от граждани на страната, така и от чужденци желаещи да закупят стоки или да се възползват от услуги, предлагани от българските фирми.

За компанията

Услугата на ePay.bg е сертифициран доставчик на услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с международния стандарт за информационна сигурност при картови трансакции PCI DSS. Това не е всичко. Дружеството е оператор и на системата за плащане с банкови карти чрез банкомат (B-pay) и на системата за автоматично плащане на периодични сметки и SMS известяване за извършени транзакции с банкови карти. Тя се ползва от картодържателите на банки партньори. Седалището на компанията в София, но услугите й са достъпни от цялата страна, стига да имате налична интернет връзка.

Мобилност

Едно от най-големите предимства на услугата е, че може да бъде използвана от всяко място и по всяко време. Благодарение на специално създаденото за целта мобилно приложение. С мобилното приложение ePay.bg за операционни системи iOS и Android може да плащате и да получавате пари бързо и сигурно. Апликацията предлага проверка и плащане на сметки. Лесен начин да проверявате и плащате сметки към всички комунални дружества, актуална информация за новите задължения, история на плащанията, баланс по карта и други.

Висока сигурност

Когато говорим за операции в интернет, особено финансови, сигурността е изключително важен фактор. Софтуерът на компанията е надежден и старателно поддържан от редица специалисти на най-високо ниво, така че потребителите да не се страхуват от изтичане на данни.

Освен това данните, които посочвате като клиенти, ще бъдат използвани от ePay.bg единствено за нуждите на платежните процеси, които ще изпълнявате в системата. Няма и риск от измами. При възникнал спор клиентът няма да може да докаже своята идентичност, ако въведените по-горе данни не отговарят точно на представени от него официални документи.

Както виждате, онлайн светът предлага много възможности, с които да улесните живота си. Вече не е нужно да чакате с дни за да се отрази депозита по игралната ви сметка. Всичко се случва автоматизирано, лесно, бързо и с високо ниво на сигурност.

Lost Password