Защо да изберете платформата за онлайн разплащания Neteller

Neteller е една от най-големите международни платформи за онлайн разплащания. Компанията е създадена в Канада през 1999 година. Към момента е собственост на Paysafe Group и системата й е достъпна на 15 различни езика, като оперира в над 150 страни по целия свят.

Сигурност

Достатъчно е да кажем, че Neteller оперира под надзора на Службата по Финансови Услуги на Обединеното Кралство. Това е гаранция за поверителността на клиентските лични данни и средства.

Това е още един метод за електронно разплащане, който може да използвате, за да захраните вашата сметка в сайтове за залагане. Както и при останалите, се налага да направите регистрация в официалния сайт на Neteller, преди да започнете с разплащанията. За нея ще е нужно да въведете e-mail адрес, парола, лична информация, под формата на име, дата на раждане, пол, адрес, телефонен номер, и да изберете и валутата, която искате да използвате при транзакциите си и която не може да се променя след това. Българският лев съществува като опция.

След като сте направили регистрация и сте я потвърдили чрез e-mail, вече може да регистрирате и карта, с която да депозирате пари в сметката си при Neteller. Важното тук е да запомните, че името на вашия Neteller акаунт трябва да съвпада с името на вашия банков акаунт.

Верификация на Neteller акаунт

Системата на Neteller изисква верифициране на банковата ви сметка. С други думи Neteller депозира във въведената от вас банкова сметка при регистрация малка сума, обикновено стотинки. Този депозит трябва да се отчете в сметката ви в рамките на 3 до 5 работни дни. Вие трябва да проверите вашата сметка. След като получите тестовия депозит, трябва да влезете в Neteller акаунта си и да потвърдите вашата карта. За целта е необходимо да въведете цифрите след цялото число на тестовия депозит. Така, ако са ви преведени например 0,35, въвеждате числото 35.

Потребителите със сметки могат да избират между Instacash, EFT депозити, кредитни карти, банкови карти и Neteller Card, чрез които да захранват сметката си. Тези методи имат различни такси, свързани с приключването на транзакцията. Когато използвате Instacash, таксата за обслужване е 8.9%. Някои онлайн букмейкъри могат да ви предложат да покрият таксата за услугата, разбира се, ако приемат Neteller като опция за плащане.

EFT депозитите от своя страна нямат допълнителни такси, а процесът отнема между 4 и 5 дни, за да бъде завършен. Можете също така да използвате и своя карта Visa, но ще трябва да платите и лихвените проценти, определени от компанията. Банковите карти също се приемат като опция за захранване на сметка, но обикновено се избягват заради високите такси.

Всъщност картата Neteller е един от най-безопасните и бързи начини за финансиране на профила. Тя е подобна на банкова пластика и с нея можете да правите парични депозити, без допълнителни такси.

Депозит и теглене чрез Neteller в онлайн букмейкъри и казина

За депозит в букмейкърския ви акаунт е нужно да въведете номер на сметка в Neteller и кодът за оторизация, който Neteller ви предоставя след регистрация. Депозитът от сметката ви в Neteller към сметката ви за залагане се обработва незабавно. Тегленето обаче се обработва до 24 часа.

Като говорим за теглене, когато настъпи моментът да изтеглите средства от профила си в Neteller, също имате няколко възможни опции. Те включват използването на предплатената карта NET Plus, която е подобна на банкоматна карта, банков превод, чек и EFT. Съответно ще ви бъде начислена такса от 11 щатски долара, когато използват банков план за тегления, а тегленията по EFT няма да бъдат таксувани и транзакцията ще бъде завършена от 1 до 3 дни. Картата Neteller отново е най-добрият вариант, който можете да предпочетете. Парите ще бъдат прехвърлени в сметката ви, а картата може да се използва за теглене на пари в брой, подобно на банкомат. За всяка транзакция ще ви бъде начислена такса от 4 лв.

Както и останалите платформи за онлайн разплащания, Netteler предлага високо ниво на сигурност и нужната бързина и е подходяща опция за онлайн залагания.

Lost Password