Perfect Money – ново поколение интернет платежна система

Докато разглеждате методите на разплащане в онлайн казина, вероятно сте забелязали, че доста от тях приемат услуга за онлайн плащания, наречена Perfect Money. Това е добре позната услуга, приветствана от много доставчици онлайн, както в, така и извън света на инвестициите.

Какво представлява и как работи?

Perfect Money съществува вече повече от 10 години. Това е електронен портфейл, който може да се използва за прехвърляне на плащания, съхраняване на криптовалути или други валути, за пазаруване онлайн, начисляване на лихви и други.

Perfect Money функционира като електронен портфейл и предлага криптовалута. Ако отидете на уебсайта на компанията и прочетете техните често задавани въпроси, ще видите четири поддържани валути, изброени: USD, EUR, злато и Bitcoin. Така че, тяхната репутация е разнообразна. Важното е, че това е услуга, която работи от доста време и която е популярна сред много онлайн букмейкъри.

Perfect Money при разплащане в онлайн букмейкъри и казина

Perfect Money онлайн казино или букмейкър, е този, който приема предоставя метода за депозити и/или тегления. Тъй като това е отдавна създадена система за плащания онлайн, ще откриете, че доста букмейкъри я изброяват като опция за разплащателен метод.

Ако букмейкъра, където сте се регистрирали, ви позволява да използвате Perfect Money, ще трябва да решите дали да го използвате за депозити, тегления или и двете (някои онлайн букмейкъри изискват да използвате същия метод, който избирате за депозити също и за тегленията си).

Депозирането с помощта на Perfect Money е много лесно. Простото отидете в раздел „Депозит“ и изберете Perfect Money като предпочитан метод за разплащане. Оттам можете да очаквате да бъдете насочени към уебсайта на Perfect Money, където ще трябва да влезете в профила си. След това можете да изпратите парите до вашата игрална сметка.

Когато дойде време за теглене, ще трябва да предоставите номера на сметката си на Perfect Money, така че сайтът вашият онлайн букмейкър да може да ви превежда средства по нея. След това можете да ги изтеглите по банковата си сметка чрез електронния портфейл.

Защо да използвате Perfect Money?

Основните причини да използвате тази услуга за депозиране и теглене на пари са приблизително същите, каквито са за повечето електронни портфейли. Те включват най-вече изключително удобство и поверителност.

Perfect Money предлага голяма гъвкавост, когато става въпрос за съхраняване и прехвърляне на средства онлайн. Много потребители го избират, защото поддържа всякакви валути. Можете дори да конвертирате директно от една валута в друга във вашия акаунт.

Акаунтите печелят 4% лихва годишно, а таксите обикновено са конкурентни. Предлагат се няколко нива на акаунти за лична или професионална употреба, всеки с различни функции и такси.

Можете също така да помислите да използвате този метод на депозит, ако друга услуга по ваш електронен портфейл не е налична за България или не се приема от онлайн букмейкъра, където сте регистрирани.

Предимства

Когато става въпрос за общи съображения, избраният от вас метод на разплащане трябва да ви предложи:

  • Платформа, която е богата на функции, лесна за използване и която работи надеждно
  • Ниски такси и комисиони
  • Съвпадение с вашите нужди
  • Съвместимост с всеки необходим за вас софтуер
  • Отлична поддръжка, когато имате нужда от екипа за обслужване на клиенти

Що се отнася до Perfect Money, вие ще намерите:

  • Бърза обработка на вашите депозити и тегления чрез услугата
  • Ниски такси или дори липса на такси
  • Несравнимо удобство
  • Абсолютна поверителност и защита на личните данни

Заключение

Perfect Money без съмнение са най-добрият метод за депозиране и теглене от сметка. Забравете за традиционното тромаво и несигурно разплащане – това е удобна алтернатива на всичко, с което сте свикнали досега. И дори е много по-добро.

Можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти, който е на линия денонощно, 24/7. Задайте въпросите си и пристъпете към действие. Това е един добър начин да се уверите, че услугата, с която искате да оперирате, е готова да посрещне всички ваши въпроси, нужди, очаквания и изисквания. Много е важно една услуга да е на 100% достъпна за потребителите си все пак, така че компетентното и вежливо обслужване обикновено е сигурен знак за надеждност и ангажираност към клиентите – това е ключово.

Накратко, винаги трябва да вземате решения относно финансите си въз основа на благоразумието и здравия си разум. Много от потребителите са доволни от Perfect Money, така че може да се доверите както на потребителите, които вече са минали по вашия път, така и на експертите. А всички казват едно и също – това е една отлична опция за разплащане в интернет средата.

Lost Password